moderne stil 2023

Moderne stil handler om å skape rom som er komfortable og funksjonelle. Med fremveksten av miljøhensyn, globalisering og en travel livsstil i samfunnet vårt, blir fokuset på å skape et harmonisk hjemmemiljø stadig mer populært. Heldigvis, med dette i tankene, bringer 2023 noen spennende trender som vil hjelpe deg å oppnå drømmehjemmet.

I 2022 så vi en trend med kystbestemor vasket over interiørdesign, og dette er satt til å fortsette inn i det nye året. Denne trenden handler om å bringe komfort og hygge til et rom med pastorale mønstre, bukoliske kunstverk og koselige tekstiler.

Dette er en flott trend å bruke som en aksent i hjemmeinnredningen din fordi den er lett å jobbe med og vil gi et snev av varme. Enten den brukes på vegger, møbler eller gulv, bør du ha denne trenden i bakhodet når du dekorerer rommet ditt for 2023.

Paprika er en spennende farge som har dukket opp i mange forskjellige stiler det siste året. Det er en varm, krydret farge som vil få ethvert rom til å føles varmt og innbydende. Paprika er også et godt valg for en backsplash, da det vil gi en fargetone til kjøkkenet ditt.

Tapet er en annen het trend som vil forbli populær i 2023. Tapeter kommer i alle former og størrelser, og de kan gi et unikt preg til ethvert rom. Du vil velge noe som vil utfylle de andre elementene i rommet ditt og som vil kunne tåle tidens tann.

Maksimalistisk stil spruter også inn i interiørscenen, med sammenstøtende trykk og lyse farger. Dette er en flott trend å bruke i hjemmet ditt for 2023, men du vil være forsiktig med det, fordi du ikke vil at plassen din skal bli for overfylt eller rotete.

Dekorative mønstre og teksturer er også på vei oppover, med designere som inkorporerer antikke stykker i moderne design for et mer eklektisk utseende. Dette er en flott trend å vurdere for ethvert hjem fordi det er lett å jobbe med og vil se bra ut i alle rom.

Betong er et annet materiale som blir stadig mer populært som et interiørelement. Den er lett å jobbe med og kan brukes på en rekke måter, fra gulv og benkeplater til tak og møbler.

Dette er en spennende trend som vil være i alle hjem de neste årene og vil se flott ut med mange forskjellige møbelstiler. Du kan bruke den som et aksentstykke i hjemmet ditt eller som hovedfokus for designet ditt.

Med så mange forskjellige farger og design som kommer ut, er det vanskelig å bestemme hvilken som er best. Men hvis du leter etter en trend som kommer til å være rundt i overskuelig fremtid, så er metallikk et godt alternativ. De vil se fantastiske ut i alle rom og vil også være en fin måte å legge til litt drama til rommet ditt.