floss ariette

Designet av Tobia Scarpa, er Floss Arette et allsidig og diffust lys som kan brukes på en rekke forskjellige måter. Den sukkerspinn-lignende designen gjør den perfekt for både soverom eller bad, og den kan også brukes som en dekorativ belysning i alle rom. Den er også ekstremt enkel å bruke, takket være den brukervennlige designen.

Tobia Scarpas design

Flos har nylig sluppet Ariette-lampen av den italienske designeren Tobia Scarpa. Dette unike stykket har en geometrisk ramme og en diffusor av syntetisk stoff. Lyset fra lampen sender ut et varmt og diffust lys som skaper en avslappende atmosfære. Den kan monteres i tak eller vegg og kommer i to størrelser. Den bruker maksimalt 40W E27-pærer. Den er dimbar.

Ariette vegg-/taklampe av Tobia Scarpa er designet for å skape et varmt diffust lys som gir en atmosfære av ro. Lampen har et elegant og moderne design og er laget av tynne stenger av polyamid forsterket med glassfiber. Lampen kan monteres på vegg eller tak og leveres med 30 % glassfiberarmert takbeslag i polyamid. Den har en stoffdiffusor som gir mykt lys. Den kan dimmes og kommer i to størrelser.

Tobia Scarpa ble født i Venezia, Italia i 1935. Han begynte sin karriere innen arkitektur og interiørdesign. Han har jobbet i Los Angeles og Chicago. Han har også jobbet med noen av de største internasjonale selskapene. Han har mottatt Compasso d’Oro-prisen for sitt arbeid. Gjenstandene hans vises for tiden på museer over hele verden.

Allsidig lampe

Flos Ariette er en allsidig lampe som kan monteres i taket eller på veggen. Lyset gir et varmt, diffust lys som skaper en beroligende atmosfære. Denne lampen er et godt valg for en stue eller kontor.

Lyset er laget av glassfiberforsterket polyamid og trukket med slitesterkt syntetisk stoff. Diffusorenheten er strukket over en stangramme av glassfiber. Den holdes sammen av en boltløs stangenhet. Lyset er kompatibel med dimmerbryter. De to syntetiske stoffrutene gir et varmt, diffust lys.

Ariette-lampen er designet av Tobia Scarpa, som har jobbet med Flos i mer enn to tiår. Kolleksjonen hans har nyskapende design og jordnære stoffer. Ariette-lyset er en flott måte å lyse opp ethvert rom.

Ariette vegg-/taklampe er tilgjengelig i tre størrelser. Den har en diffusor av syntetisk stoff som kan plasseres i taket eller monteres på veggen. Vegg-/taklampen kommer også med to års garanti.

Diffusert lys

Flos’ Ariette er en flott måte å bringe interiørdesignet ditt til live med diffust lys. Dette lille, men elegante stykket er kompatibelt med veggen eller taket og tilbyr en høy grad av allsidighet. Du kan bruke den alene eller som en del av en større samling. Konstruksjonen av høy kvalitet vil vare i mange år framover.

Ariette er også et godt eksempel på Flos’ oppmerksomhet på detaljer. Den buede diffuseren er laget av en 30 % glassfiberarmert polyamid og holdes på plass med sprøytestøpte beslag. Det glatte utseendet gjør at den skiller seg ut fra mengden. Dens andre kule funksjoner inkluderer en dimmebar LED-pære og et langvarig syntetisk stoffbelegg. Selskapet tilbyr også en rekke andre alternativer, fra bord- og gulvlamper til tak- og veggarmaturer.

Den lille størrelsen og lave prisen gjør den til et flott tillegg til ethvert hjem. Flos Ariette vegglampe finner du på nett eller hos en av mange forhandlere over hele landet.

Cotton Candy candy flossmaker

Enten du leter etter en måte å underholde barna på din neste fest eller ønsker å lage hjemmelaget candy floss for deg selv, er en sukkerspinn maker det perfekte alternativet. Denne retro godterimaskinen er laget av kraftig rustfritt stål og har en avtakbar design som gjør den enkel å rengjøre. Den er også i stand til å lage candy floss ved hjelp av harde godteri eller sukkerfrie godteri.

Tanntråd er tilgjengelig i en rekke farger og smaker. Det er en fin måte å underholde barna på festen din, spesielt om sommeren.

Denne sukkerspinnmaskinen er en del av Party Time-serien av Ariete. Den har et lite retrodesign som passer på benken eller bordet. Den er også lett og kommer med to gjenbrukbare plastkjegler og en sukkerskje.

Maskinen kommer med en innebygd stålforsyningsskuff som holder alt rekvisitaet ditt for hånden. Den har også låseklips, som holder vibrasjoner på et minimum.