usb table lamp

Hvis du ser etter en bordlampe som tilbyr en USB-ladeport og et justerbart lys, har du kommet til rett sted. Denne artikkelen vil hjelpe deg å velge den beste USB-bordlampen for ditt hjem og kontor.

Justerbare bordlamper er perfekte for lesing

Hvis du har et innfelt vindu i stuen, eller et smalt hjørne av soverommet, kan justerbare USB-bordlamper være riktig for deg. De er en fin måte å få et mørkt hjørne av rommet ditt til å se lysere ut uten å måtte bruke en lampe med en pære.

Bordlamper er en fin måte å lyse opp rommet ditt på, fordi de kan plasseres på toppen av et skrivebord eller et sidebord. Dette gir deg en jevnere fordeling av lyset.

Disse lampene er perfekte for lesing fordi de tilbyr et antireflekslys. Du kan også justere vinkelen og høyden for å passe dine spesifikke behov.

Touch-lampen er en smart design som tilbyr en innovativ måte å kontrollere belysningen på. Det fungerer ved ganske enkelt å plassere fingeren på en liten sensor på lampens hode.

Skrivebordslamper med USB-porter er perfekte for en kombinasjon av stue og arbeidsplass

Skrivebordslamper med USB-porter er en fin måte å lyse opp hjemmearbeidsplassen på. Ikke bare vil du kunne koble til telefonen, du kan også lade en bærbar PC eller nettbrett. Disse moderne armaturene er et elegant og funksjonelt tillegg til ethvert hjemmekontor.

Tenergy 11W skrivebordslampe er et høyteknologisk alternativ med sine lyse LED-er, seks lysstyrkenivåer og fem fargetemperaturer. Den lar deg også lagre lysinnstillingene du bruker mest.

Det er mange andre grunner til å velge en lampe med USB-port. Noen har innebygde vifter, mens andre har en USB-ladebase. Du kan til og med finne trådløse alternativer.

Imidlertid vil de fleste lamper konsentrere lyset på et enkelt sted. Hvis du leter etter en mer allsidig lampe, se etter en med fleksibel hals. Dette vil tillate deg å plassere lampen i riktig høyde, og du kan til og med rotere LED-hodet for mer dekning.

Skrivebordslamper med Qi-sertifiserte ladeputer er perfekte for aksentbelysning

Å bruke en USB-bordlampe med en Qi-sertifisert ladepute er en utmerket måte å gi hjemmet ditt litt preg. Denne belysningsløsningen er perfekt for en stue, studierom, barnerom eller hi. Den fungerer også som en trådløs lader for telefonen eller andre Qi-aktiverte enheter.

Når du kjøper en ny skrivebordslampe, bør du se etter et par ting. Først må du vurdere lysstyrke og lystemperatur. Lystypen du velger bør også kunne eliminere gjenskinn fra inngangsskjermen eller arbeidsflatene.

En annen funksjon du vil se etter er bevegelsesområdet. Et bredere bevegelsesområde gjør at du kan flytte lyskilden nærmere objekter uten å forårsake gjenskinn.

Antall LED er viktig for en usb bordlampe

LED-antallet er en ting å huske på når du kjøper en USB-bordlampe. LED-størrelsen er imidlertid like viktig. En større lyspære gir mer lysstyrke, mens en mindre pære kan være bedre egnet til omgivelsesbelysning eller dekorativ belysning.

Det er ikke overraskende at en bordlampe ville være et populært element for hjemmedekoratører. Det er mange typer bordlamper å velge mellom, men USB-bordlampen er blant de mest populære. En av de vanligste bruksområdene for en bordlampe er på soverommet, hvor den kan plasseres på nattbordet. I tillegg er det mange forskjellige stiler å velge mellom. For eksempel er det de moderne lampene med minnefunksjon.

Et annet alternativ er å kjøpe en USB-bordlampe som inneholder et litiumbatteri inni. Dette gir den ekstra kraften du trenger for å drive enheten din.

i2 Gear

I2 Gear USB bordlampe er et flott tilbehør til datamaskinen din. Den er lett, bærbar og gir deg muligheten til å endre lysstyrkenivået ved hjelp av berøringskontrollen. Med sin fleksible svanehalsdesign er den perfekt for lesing og arbeid på PC-en.

i2 Gear USB-bordlampen har tre lysstyrkenivåer og en av/på-bryter. Den er også utstyrt med to ekstra lyse LED-er for ekstra belysning. Dessuten er den kompatibel med både USB 2.0- og 3.0-porter. Dessuten kommer den med ett års garanti.

Du kan bruke denne som skrivebords- eller bordlampe, leselys eller festlys. Dessuten har den en justerbar svanehals slik at du kan bruke den som nattlys.

Bortsett fra den attraktive designen, er den også laget av slitesterk aluminium. Dessuten er den kompatibel med både kjølig hvit og varmhvit belysning.