pendellampe for spisestue

En pendellampe for spisestue er en fin måte å legge til belysning på. Det fungerer også som en fin aksent til rommet. Pendellamper kan brukes på en rekke overflater, inkludert bordplate, benkeplater og tak. De er ideelle for å lyse opp buffeer og serveringsområder.

Det er mange pendellamper på markedet, og det kan være vanskelig å bestemme seg for det beste alternativet. For å sikre riktig belysning, må du vurdere noen få faktorer. For eksempel, hvilken type bord brukes, hva er takhøyden, og hva slags belysning har du allerede? Du vil ønske å ha den beste kombinasjonen av lys og stil for å komplementere din eksisterende innredning.

Hvis du har en åpen planløsning, kan du skape et dramatisk fokuspunkt med en enkelt statement-lysekrone. Derimot kan en mindre, mer dempet lysarmatur plasseres på skjenken for å gi en mer subtil glød. Dette er det ideelle valget hvis du prøver å oppnå et lavmælt utseende.

Et annet valg for spisestuebelysning er en lampet. Disse armaturene kan plasseres over eller under spisebordet, men bør plasseres nær øyehøyde. Hengende anheng er også gode alternativer. Lampetter kan være en morsom måte å skape en innbydende atmosfære og gjøre et statement uten å ta opp plass på gulvet. Anhengene kan være så store eller så små du ønsker, noe som gjør dem til en perfekt passform for enhver anledning.

Et kuleformet anheng er et utmerket valg hvis du har et rundt eller rektangulært bord. En kuleformet pendel kan gi en 360-graders lyseffekt, mens en sylinderformet kan kaste en mer fokusert stråle. Opalglassskjermer gir en mer diffus glød enn klart glass. Alternativt kan du velge metallskjermer, hvis du er ute etter et mer industrielt utseende.

Selv om lysekronen kan være førstevalget for spisestuen din, kan du skape en mer moderne følelse ved å velge anheng. For eksempel kan en vevd bambuslysekrone gi rommet ditt en rustikk, men elegant følelse. Vevde lysekroner i bambus kan ha et flettebånd eller et diamantmønster, som kan filtrere lyset for å skape lekne design på veggen.

Den rette pendellampen til spisestue er et utstillingsstykke i seg selv. Avhengig av størrelsen på rommet ditt, kan du velge mellom en rekke forskjellige stiler, inkludert lampetter, lysekroner og andre moderne belysningsalternativer. Det er imidlertid viktig å huske på størrelsen og formen på rommet ditt før du kjøper. Belysning kan ta mye plass, så du må vurdere proporsjonene til rommet ditt.

Aerian Geometric Pendant Light er et elegant stykke som vil se bra ut i en moderne spisestue. Den runde kulen har mangefasetterte kanter og en grå, riflet finish. Lampen har også en lampeskjerm av røkt glass og en Edison glødelampe.

En lysekrone er også et godt valg for en spisestue, men det er lurt å velge en som passer til bordet ditt. Lysekroner henger vanligvis rundt 30 til 36 tommer fra bordet.