Christmas 3D -briller er en morsom måte å nyte magien i julen på. Disse kjølige brillene er designet med spesielle holografiske linser, og gjør julelysene dine til pingviner, pepperkaker menn, godteri, julenissen, engler, alver, rein, snømenn, stjerner og mer! De er en morsom måte å bringe sesongens magi innendørs eller ut i nabolaget ditt.

Holiday Specs Novelty 3D -briller er det perfekte supplement til juletreet ditt, og lager en flott gave til hele familien. Tilgjengelig i en rekke festlige design, og brillene har et hendig klipp og er sikker på å holde familiens humør høyt!

De er en huuuge -hit med både barn og voksne. Disse glassene er laget av slitesterk plast som kan bæres av og på, noe som gjør dem til et godt valg for din neste familiefoto -økt eller en julemiddag med besteforeldrene!

Den beste delen? De er også veldig billige, noe som betyr at du kan kjøpe dem til alle i familien eller gi bort som gaver.

En jul må ha!

De iøynefallende 3D-glassene er tilgjengelige i papir- og plastversjoner. De er det perfekte supplement til treet ditt med en patentert linse som gjør julelysene dine til en rekke kreative feriebilder.

De nevnte 3D -brillene ble oppfunnet av American Paper Optics, produsentene av de nevnte formørkelsesbrillene, og er et blendende syn å se når du ser dem i aksjon. De er de eneste brillene med patenterte holografiske linser som bøyer lyset for å danne fantastiske mønstre og bilder, og de er en eksplosjon å se på!