romdeler

En romdeler er et essensielt element i ethvert hjem som lar deg dele mellomrom og skape privatliv, enten du ønsker å bygge ut et soverom i en studioleilighet eller sette opp en kontorplass i en stor stue. Selv om det finnes mange typer romdeler, inkludert hengende skjermer, foldemuligheter og frittstående rett paneldesign, er den rette nøkkelen til å skape en funksjonell separasjon som ser stilig ut.

Å velge den perfekte romdeleren er et spørsmål om å finne noe som passer din designstil, dine oppbevaringsbehov og ditt budsjett. Det finnes et bredt spekter av stiler på markedet, fra vintage-stykker til moderne rottingdesign, så du er sikker på å finne den perfekte passformen til rommet ditt.

DIY: De beste romdelere er DIY-prosjekter som du enkelt kan lage selv hjemme. Dette er en fin måte å bli kreativ på uten å investere for mye penger.

For eksempel kan du bruke gamle vindusrammer eller 20-liters fisketanker for å bli til en lesekrok samtidig som du legger til personvern. Eller du kan ta en gjenbrukt 8-delt hylle og legge til søte pyntegjenstander eller planter for å skape en kul dekorativ plass.

Hvis du er en fan av tropiske vibber, vil du elske denne romdeleren laget med rimelig sivgjerde. Det er raskt og enkelt å sette sammen og gir en tropisk, spa-aktig følelse til rommet ditt.

Du kan til og med tilpasse en romdeler for å matche din nåværende innredning med tapet som kan skrelles og festes. Hvis du føler deg smart, kan du også gjøre en skapdør om til en romdeler.

Alternativt kan du lage en enkel, frittstående skillevegg med papp og papir. Dette er et flott alternativ for sovesaler og små leiligheter fordi det er raskt, praktisk og ikke bryter banken.

Hvis du ikke er en stor fan av frittstående skillevegger, bør du vurdere takmonterte rette paneler som er innrammet av stoff eller andre materialer for å tilby fullstendig privatliv. Disse er dyrere enn frittstående etasjeskillere, men de er vanligvis vektet og vil ikke bevege seg like mye som frittstående skillevegger. De kan imidlertid kreve mye maskinvare, så du må huske på budsjettet ditt.