møbelbank nær meg

Hvis du har gamle møbler eller husholdningsartikler som du ikke trenger, i stedet for å legge dem ut på fortauskanten eller kaste dem, bør du vurdere å donere dem til en lokal veldedighet. Mange organisasjoner har dedikerte programmer som samler inn donerte gjenstander for å gi til mennesker i nød i ditt område. Noen tilbyr til og med gratis henting av møbler. Planlegg en henting online eller over telefon, så håndterer de alle detaljene for deg. De fleste donasjoner får skattefradrag.

Hvilken type møbler en møbelbank i nærheten av meg gir ut vil variere avhengig av veldedighetsorganisasjonen, men inkluderer vanligvis alt fra senger til kjøkkenbord. De samarbeider med samfunnsbyråer for å screene og godkjenne personer som trenger hjelp til å innrede et hjem. Ofte er familiene hjemløse eller har nylig flyttet ut av et krisesenter. Kvinner som har blitt fordrevet fra voldssituasjoner i hjemmet kan også få hjelp til å møblere sine nye hjem. Andre klienter kan være de som flytter fra en fosterhjemsplassering eller har fullført et jobbtreningsprogram og nå arbeider og bor selvstendig.

Disse veldedige organisasjonene og ideelle organisasjonene tar alltid imot donasjoner. De vil ta dine brukte eller uønskede gjenstander og enten selge dem i bruktbutikkene deres eller bruke inntektene til å finansiere andre programmer de tilbyr. Noen store organisasjoner har til og med lastebiler som kommer hjem til deg og henter varene for deg. De vil deretter ta dem med til lageret deres hvor de blir sortert og lagret. Til slutt vil de bli sendt til familien eller individet som trenger dem.

Goodwill er en stor organisasjon som opererer over hele landet. De har lokasjoner i de fleste byer og tettsteder. De tar imot møbler, klær, servise og glass, sengetøy og sengetøy, sko, leker og mer. De selger også disse varene i butikkene sine og på nettet.

En annen populær veldedighet er Frelsesarmeen. De er en kristen-basert organisasjon og har lokasjoner i alle stater. De er mest kjent for sine bruktbutikker, men de tilbyr også møbler og husholdningsartikler til de som trenger det. De er et flott alternativ for de som ikke bor i nærheten av et donasjonssenter.

Andre organisasjoner som kan tilby møbler og andre husholdningsartikler til mennesker i nød er kirker, ideelle organisasjoner og private selskaper. Disse gruppene vil vanligvis ha en online kalender som du kan bruke til å planlegge et tidspunkt som passer for deg. De vil deretter levere varene og gi deg en kvittering for din skattefradragsberettigede donasjon.