furniture mart

Når det kommer til møbelmarkedet, har kunder valget om de vil handle på fabrikkutsalg som har hundrevis av hjemmeinnredningsbransjens fremste merker i utstillingslignende omgivelser. Disse butikkene har vanligvis designtjenester og profesjonelle interiørdesignere som hjelper kundene med å velge. I tillegg tilbyr de beste fabrikkutsalgsmøblene ofte rabatter på opptil 70 prosent av den vanlige utsalgsprisen, slik at shoppere kan nyte et tilpasset utseende av høy kvalitet uten å tømme banken.

Selskapet med 59 butikker har ekspandert raskt i år, åpnet en Furniture Mart og Ashley-butikk i Duluth og konvertert det tidligere Younkers-varehuset på Southern Hills Mall til en Furniture Mart og en Ashley HomeStore innen neste sommer. Forhandleren har også åpnet et lager og et distribusjonssenter i hjembyen Sioux Falls, S.D., og et knutepunkt i Cedar Falls, Iowa.

Duluth markerer selskapets første inntog nord for Minneapolis, men de 100 beste forhandlerne vil også kunne betjene Minnesota og Wisconsin fra dette stedet, sa Furniture Mart USA-president Gordy Wallenstein til Home News Now. Havnebyen Lake Superior er et «naturlig neste steg,» sa Wallenstein, og forhandleren planlegger å åpne en andre HomeStore i Duluth i 2021.

Enten et nytt møbelmarked er i et forstadssenter eller et tidligere varehus i et urbant sentrum, bør opplevelsen være den samme. Shoppere vil finne et bredt utvalg av boliginnredning, fra madrasser til spisebord og sofaer. Dedikerte seksjoner som HomeStore Outlet, Living Room Gallery og Dining Room Gallery gjør shopping til en lek. Shoppere kan ta produktene de velger rett til bilen eller få dem sendt hjem til seg av en konsolidert avsender på et senere tidspunkt.

En annen fordel med å handle på fabrikkutsalget er muligheten til å se et stykke personlig og føle hvordan det passer i hjemmet deres, en viktig faktor for mange kjøpere. I tillegg til det brede utvalget av møbelstiler og priser, har de fleste fabrikkutsalgsbutikker interiørdesignstudioer med et komplett spekter av designtjenester for en nominell avgift.

I tillegg til flaggskipet Omaha Furniture Mart, Nebraska, på vestbredden av byen, er det Furniture Marts lokalisert i Gretna og New Orleans, med den nye Gretna-butikken som betjener alle Westbank-samfunnene, inkludert Terrytown, Alger, Marrero og Woodmere. Alle butikker har et bredt utvalg av kvalitetsmøbler til hjemmet til rimelige priser.