vegglampe med plugg

Vegglamper er en stilig, funksjonell og enkel måte å heve rommet ditt på. De beste blander form og funksjon, med en rekke utførelser tilgjengelig for å passe enhver stil.

En vegglampe med støpsel er et praktisk alternativ til fastmonterte armaturer. Den lar deg legge til en vakker lysfunksjon uten å måtte ansette en elektriker eller håndtere rotete omledninger. Disse lampettene er perfekte for leietakere, gjør-det-selv-brukere og alle som ønsker å endre utseendet til hjemmet sitt uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten.

Du kan bruke disse allsidige armaturene som leselys for soverom eller stuer, som aksenter på spisevegger eller inngangspartier eller til og med i servantrom. De kan også hjelpe med å ramme inn og fremheve dine favorittveggkunstverk.

Mens begrepene lampett og vegglampe noen ganger brukes om hverandre, har en ekte lampet et deksel for å beskytte pæren. En vegglampe er derimot en elektrisk armatur med skjerm. Selv om forskjellen er subtil, er det en viktig forskjell når du bestemmer deg for riktig belysning for rommet ditt.

Hvis du leter etter det perfekte nattlyset til sengen din, bør du vurdere et par plug-in lampetter med en elegant silhuett. Havenly hoveddesigner Toussaint Derby elsker disse rotting-skjønnhetene fra AllModern, som har en kort svart ramme og en nyanse av linstoff som er både diskré og dramatisk. Disse lampettene er designet for å installeres noen få centimeter over nattbordet eller sengen, men du kan justere høyden for et mer personlig utseende.

Et annet flott alternativ for sconces på soverommet er Castell plug-in vegglampe fra Better Homes and Gardens. Denne nydelige lampetten har en enkelt frostet glasskule festet til en matt svart stilk og utsmykket med messingaksenterte avstander for et dristig utsagn som fungerer godt i vintage, overgangs- eller moderne innredning. Denne lampetten er tilgjengelig i flere fargealternativer, inkludert svart og hvit.

Den vanligste bruken av vegglamper er for lesing i sengen om natten. Hvis du leter etter den perfekte leselampen, bør du vurdere en med berøringskontroll som lar deg dempe lyset for en mer avslappende stemning mens du fortsatt har nok lysstyrke til å lese etter. Disse lampettene er tilgjengelige i flere finishalternativer, inkludert børstet nikkel og svart, slik at du kan finne den som passer for plassen din.