mandige lamper

Enten du er på utkikk etter noe for å lyse opp mannehulen din eller du bare vil lyse opp hjemmet ditt, er det nok av mandige lamper å velge mellom. Fra touch-lamper til gulvlamper, det er garantert noe som passer dine behov.

Stativlampe

Enten du ønsker å gjøre et statement i hjemmet ditt eller bare vil ha et komfortabelt leselys, kan en stativ gulvlampe hjelpe. De kommer i et bredt spekter av stiler, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte for deg. Det er mange positive anmeldelser om disse gulvlampene. De kommer også i en rekke utførelser, slik at du kan velge den perfekte for hjemmet ditt.

Eglo USA Optica 86817A frostet gulvlampe er en enkel, men effektiv måte å lyse opp hjemmet ditt på. Den har en slank stativbase og en skjerm i opal frostet glass. Den godtar også to A-19 60Watt-pærer. Den frostede finishen er enkel og ren, noe som gjør den til et godt valg for et moderne rom.

Lite Source gulvlampen har en halogen lyskilde og er enkel å montere. Den kan brukes som en spotlight i et mørkt hjørne av hjemmet ditt eller for å fremheve gjenstander. Den kommer fra Directeur-kolleksjonen, noe som gjør den ideell for moderne innredning. Den mattsvarte finishen kompletterer den moderne innredningen i hjemmet ditt.

Den Trans Globe mod-stilte gulvlampen har fullt justerbare stativben, noe som gjør den ideell for enhver eklektisk eller nautisk innredning. Den har også en naturlig brun burlap nyanse og krom knotter. Den kan strekke seg fra 43 til 62 tommer.

Bordlampe ved nattbord

Enten du leter etter en nattbordslampe til deg selv eller en gave, er det flere alternativer å velge mellom. Disse berøringslampene er flotte for de som våkner i mørket eller ønsker å nyte litt avslapping om natten. Med et trykk på en knapp slår lampen seg på og går gjennom en regnbue av farger.

Den moderne dekorative nattbordslampen fra Signe Hytte er et godt valg for de som har et hjem i skandinavisk stil. Denne 14 tommers bordlampen har en bølgende spiralform. Det vil også være et godt valg for noen med en moderne eller minimalistisk innredning.

Atollo bordlampe er et ikonisk kunstverk. Den dekorative formen og det diffuse lyset gir et friskt utseende fra alle vinkler. Det er også en funksjonell lampe som kan passe inn i en rekke romstiler.

Tolomeo Style nattbordslampe er et annet godt valg for de med et moderne hjem. Den kan lyse opp enhver oppgave, og tilbyr omfattende justerbarhet. Denne lampen har også en dimmer, som gjør den ideell for lesing i sengen.

Lee Broom Crystal nattbordslampe er et flott alternativ for de som leter etter et snev av eleganse. Den har en dekorativ glass- og marmorbunn. Krystallene etterligner månens kratere, og designet er et tilbakeslag til Art Deco-tiden.

20 0000 Leagues Under The Sea-lignende nautisk stativlampe

Utpekt som den beste gulvlampen i huset, har denne ti foteren mer enn noen få triks i ermet. Den kommer i en skinnende svart finish og har tre lys på hovednivå, to på øvre nivå og ett på nedre nivå. Selve pæren kan endres for å matche innredningen din. Lysene er litt sterke for en gulvlampe. Heldigvis kan lampen enkelt fjernes fra sokkelen for en rask endring av tempo. Selve basen har en solid finish. Heldigvis er pæren vurdert til bruk i mange år fremover.