fatboy hengelampe

Enten du leter etter en lysarmatur til hjemmet, kontoret eller restauranten, er Fatboy Hanging Lamp av Nathalie Schellekens et godt valg. Denne skulpturelle armaturen har en lyskule som kan dimmes, gjenbrukes og er laget av HDPE. Den er også bærbar og idiotsikker.

Bolleke er en skikkelig lyskule

Enten du ønsker å tilføre litt lys til hjemmet ditt eller leter etter en utendørs belysningsløsning, er Bolleke hengelampe et godt alternativ. Denne innovative lampen er laget av en slitesterk sfære av LED-lys som gir opptil 24 timer med trådløs belysning. Den sfæriske designen til Bolleke gjør den lett å henge fra et tre eller telt fortelt og gir et mykt og diffust lys. LED-pæren er justerbar i tre posisjoner.

I motsetning til mange andre belysningsløsninger er Bolleke en batteridrevet lampe. Lyset kan lades opp gjennom en USB-tilkobling, eller du kan bruke gummiløkken til å henge ballen fra en ledning. Sløyfen er formet som et oversize hårbånd. Du kan plassere Bolleke der du trenger et sterkt, varmt lys. Kulen gir et jevnt, jevnt lys i opptil tjuefire timer. Den er vanntett og kan brukes utendørs eller innendørs.

Den er bærbar og idiotsikker

Å bruke Fatboy hengelampen er en måte å få litt ekstra lys på. LED-lyset på innsiden kan dimmes og varer i opptil 24 timer. Pæren er også vannavstøtende og har et LED-display som forteller deg når det er på tide å skifte batteriene. Den kommer også med en USB-port for å lade batteriet.

Fatboy-merket er også kjent for sine smarte design. Lysene deres er tilgjengelige i mange farger og er ideelle for både innendørs og utendørs bruk. Det beste er at de kommer i en rekke oppladbare modeller. I tillegg er de enkle å henge fra en tregren eller teltmarkise.

Fatboy hengelampen har også et trådløst LED-lys. Den har tre forskjellige nivåer av lysstyrke, og den er til og med sprutsikker. Den kommer til og med med en fin opphengsløkke, inspirert av hårbånd. Det beste er at batteriet holder i opptil 24 timer.

Den er designet av Nathalie Schellekens

Designet av Nathalie Schellekens for Fatboy, er Bolleke hengende lampe en unik lampe som er laget av silikongummiløkke. Det er et sfærisk lys som er perfekt for både innendørs og utendørs bruk. Den kan henges på et tre eller en krok og gir mykt lys i opptil 24 timer. Den er også oppladbar og har tre lysstyrkenivåer.

Lampene finnes i rød, taupe og industrigrønn. De kan henges på et tre eller hektes på en parasoll. De er bærbare, oppladbare og vanntette. De er laget av ABS, HDPE og silikon. De har et 3,7 volt batteri som kan lades opp via USB. LED-lysene er også sprutsikre. De er enkle å henge på en snor eller krok.

Den er laget av HDPE

Fatboy hengende lampe er designet av Nathalie Schellekens og er laget av HDPE polyetylen og er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert lys grå og industrigrønn. Den har tre lysmoduser og bruker en energieffektiv LED-lyskilde. Lampen er designet for å brukes både innendørs og utendørs, og er kompakt og bærbar og kan henges hvor som helst. Lyset har også en jevn overflate og myke silikonknapper for å gi en komfortabel og jevn lysfordeling.

Lyset har tre dimmenivåer, samt et trådløst design for ekstra bekvemmelighet. Den kommer med et oppladbart batteri, noe som gjør den til et allsidig og nyttig tillegg til ethvert hjem. Settet inkluderer ikke en stikkontakt, men det følger med en ladeadapter. Lyset på 2700 K (LED) har en lysstyrke på 38,6 lumen, og kan rengjøres med flytende såpe.

Den kan dimmes

Enten det er din stue, soverom eller uteplass, Bolleke er den perfekte stemningsskaperen. Med et stilig design og tre lysinnstillinger, vil du kunne finne den perfekte atmosfæren i alle rom. Denne hengende lampen er trådløs og oppladbar, og den kan brukes både innendørs og utendørs. Den har en silikonoppheng inspirert av en marin knute og kan festes til enhver overflate. Den er også motstandsdyktig mot fuktighet og smuss. Den er tilgjengelig i forskjellige farger.

Ved å bruke en teknologi utviklet av Fatboy, sprer dette sfæriske lyset lyset jevnt over kulen. Den har også myke silikonknapper i gummi integrert i strukturen. Knappene matcher fargen på løkken. Du kan bruke lyset som en pendel, et oppheng eller et teltmarkise.