Når du innreder et nytt rom, er det viktig å vurdere stilen og funksjonaliteten til delene du velger. Enten du skal utstyre en liten leilighet eller et ekspansivt hjem, er det flere møbelbutikker i nærheten av meg som tilbyr både høykvalitets og rimelige løsninger for å hjelpe deg med å nå designmålene dine. Med den riktige shoppingstrategien kan du finne unike møbler og innredning som tilfører hjemmet ditt et preg av personlighet.

Hvis du er på jakt etter moderne stykker, sjekk ut Article, en Brooklyn-basert møbelbutikk som tilbyr stilige moderne møbler. Deres utvalg er minimalt og nøytralt-tungt, med en rekke stoffmøbelalternativer. De har også en flott returpolicy, som gir et sjenerøst 100-dagers vindu for retur og bytte.

Du finner et stort utvalg av moderne møbler og innredning på Knoll, som ligger rundt hjørnet fra The Museum of Modern Art i NYC. De har en rekke kolleksjoner som oppdateres hver sesong, slik at du kan shoppe for kolleksjon for å holde deg på topp med de siste trendene. Deres beliggenhet i Brooklyn er også et flott sted å finne oppussede møbler, ettersom de gjenbruker ripede, bulkete og returnerte varer til en brøkdel av prisen.

Rom & Board er en annen NYC-basert butikk som tilbyr elegante og moderne møbler til hjemmet. Produktene deres er laget i USA og er designet for å imøtekomme et bredt spekter av smaker. De er på den dyrere siden, men kvaliteten deres er verdt investeringen.

Adaptations NY er en av de mest sære livsstilsbutikkene i byen, og deres eklektiske, men stilige stykker kan heve hjemmet ditt. De spesialiserer seg på å blande dansk og italiensk kultur til en strømlinjeformet, moderne estetikk.

Joybird er en annen lokalt eid møbelbutikk som fokuserer på spesiallagde stykker med en moderne estetikk. Designene deres er minimalistiske og utrolig detaljerte, med fokus på kvalitetshåndverk.

Det er også mange større rabattmøbelbutikker i NYC, inkludert Bob’s Discount Furniture og HomeGoods. Disse kjedene selger en blanding av nye og brukte møbler, med mange steder som tilbyr betalingsplaner og spesielle kampanjer for å hjelpe deg med å komme inn i drømmehjemmet for mindre.

Du kan også bruke Craigslist for å finne brukte møbler. Dette er som et virtuelt hagesalg hvor du kan søke etter vare, tilstand og pris. Bare sørg for å utarbeide en betalings- og henteplan med selgeren før du kjøper noe.

Til slutt, ikke glem å sjekke ut Amazon for et bredt utvalg av møbler og innredning. Nettbutikken har tonnevis av alternativer for å kle alle rom, fra senger og kommoder til spisebord og aksentlamper. Hvis du leter etter noe spesifikt, kan du alltid prøve et søk med nøkkelord for å begrense resultatene. Bare sørg for å sette et budsjett før du handler, slik at du ikke bruker for mye.