Når det kommer til bordlamper, kommer mange av dagens modeller med den ekstra bonusen til en USB-port for praktisk lading. Denne hendige funksjonen gir et smart tillegg til ethvert sidebord eller nattbord, og den fungerer også som en fin måte å skape den perfekte lysstemningen i rommet ditt.

Iporovon nattbordslampe med USB er et flott alternativ for de som ønsker et minimalistisk design som vil utfylle et monokromatisk bakteppe. Nattbordslampen bruker en LED-pære, som har et fargetemperaturområde på 2200 til 4500 Kelvin. Du kan bruke den medfølgende knappen for å stille inn lysmodus, og den kommer med tre forhåndsinnstilte alternativer. Den kan styres via en app eller med en standard stikkontakt fra Apple, Google eller Alexa.

Et annet flott minimalistisk alternativ, Macally sylinder bordlampen er et elegant og enkelt valg. Sylinderformen er lett å integrere i enhver moderne eller moderne innredning, og den har en berøringsaktivert bryter som er flott når du trenger å slå den av uten å våkne. Den kommer med en dimmebar LED-funksjon, og du kan også endre fargen på lyset ved å trykke på basen.

Camile moderne bordlampe har en lavprofilsokkel og en nøytral off-white skjerm for et enkelt utseende som passer til ethvert rom. Den har en praktisk USB-port i basen, som kan brukes til telefoner eller nettbrett. Den har Qi trådløs ladeteknologi, så du kan bare legge telefonen fra deg og den vil lade. Basen er også en praktisk oppbevaringsplass for penner og annet tilbehør.

Denne Mid-Century-inspirerte bordlampen har en tresokkel med en tromme-stil-skjerm laget av glimmer. Glimmeren har en varierende tekstur som gir den et naturlig utseende, og lyset kan justeres med av/på-bryteren for trekkkjeden. Den kan pares med hvilken som helst standardpære, inkludert smarte pærer som kan styres av stemmen din.

Denne lampen har en klassisk svart skulpturert søylebase som vil utfylle alle tradisjonelle rom eller overgangsrom. De praktiske USB-portene i basen er flotte for å lade enheter, og de kan til og med få strøm når lampen er slått av! Du kan til og med koble til en USB-aromaterapienhet for den ultimate avslappende opplevelsen. Dette er den perfekte bordlampen for ethvert moderne soverom.